هشدار هواشناسی و راهداری درباره باران و گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت) ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک چطور با قلدری سایبری یا زورگویی مجازی برخورد کنیم؟ بارش باران در حوزه سبزوار و جغتای| کاهش دید افقی رانندگان در جاده سبزوار و بردسکن (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۱۹ قبضه انواع سلاح غیرمجاز توسط پلیس مشهد راز همدلی چیست؟ دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟ مشارکت ۴۷.۴ درصدی مردم خراسان رضوی در انتخابات ۱۴۰۲ براساس آمار ثبت احوال اعمال قانون ۲۱۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | مصدومیت ۷۰ نفر درتصادفات رانندگی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) خراسان رضوی دارنده رتبه هشتم ولادت در کشور در سال ۱۴۰۲ | مشهد رتبه یازدهم ولادت در استان پایین‌بودن تستوسترون چگونه بر سلامت قلب اثر می‌گذارد؟ هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری در مشهد آغاز شد کتاب‌هایی که می‌توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب‌ها نمی‌دانید درباره آسم و عوامل ایجادکننده آن شهروندان همچنان از کمبود‌ها و توزیع نامناسب شیرخشک گلایه دارند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | کاهش دما و بارش باران در اواخر هفته (١٨ اردیبهشت ١۴٠٣) کمبود آب و  چاره‌های پیش‌رو مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور + فیلم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت ۱۴۰۳| معوقات حقوق و مستمری بازنشستگان خردادماه واریز می‌شود
سرخط خبرها

ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو

  • کد خبر: ۲۱۵۵۴
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱
ارائه سازوکار مقابله با باکتری مقاوم در برابر دارو
یک تیم تحقیقاتی از NPL، دانشگاه کمبریج و دانشگاه کالج لندن این سازوکار را ارایه کردند. این ساختار با ایجاد نانوحفره‌هایی روی سطح باکتری موجب نفوذ به داخل باکتری شده و باکتری را نابود می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهور ابرباکتری‌ها نگرانی جدی برای جامعه پزشکی است، باکتری‌هایی که در حال تکامل بوده و در برابر داروهایی نظیر آنتی‌بیوتیک مقاوم هستند، از این رو، دانشمندان به دنبال راهکارهایی به‌ منظور مقابله با این ابرباکتری‌ها هستند. در یکی از این پژوهش‌ها، محققان به جای این که به دنبال آنتی‌بیوتیک‌های موجود در طبیعت باشند، اقدام به طراحی نوع جدیدی از این داروها کردند که از ویروس الهام گرفته شده است.

ماکسیم ریادوف از محققان NPL در این خصوص گفت: ویروس‌ها اجسام هندسی هستند که همانند یک قفس محکم بوده و اجزا سازنده آن‌ها با چسب به هم چسبیده است؛ ما این اجسام را برداشتیم و پروتئین ویروسی آن را تخلیه کردیم و در نهایت یک الگو باقی ماند.

در واقع این گروه تحقیقاتی از معماری ساختاری ویروس برای تولید یک کپسید پروتئینی مصنوعی استفاده کردند که در آن اجزایی به کار رفته که در سلول‌های انسانی وجود دارد، این اجزا انسانی می‌تواند الگوهای مولکولی پاتوژن‌ها را روی سطح باکتری‌ها تشخیص دهد.

این گروه تحقیقاتی روی این قفسه ویروسی، مقدار زیادی ترکیب آنتی‌باکتریال قرار دادند، بررسی‌های تصویربرداری تک‌سلولی و نانومقیاس نشان داد که این کپسید می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به باکتری وارد کند به طوری که روی سطح باکتری حفره‌های نانومقیاسی ایجاد شده و دسترسی به داخل باکتری فراهم شود. این کپسیدها قابل تشخیص توسط سیستم ایمنی بدن نیستند، در نتیجه می‌توانند بدون این که اثرات سمی برای بدن به دنبال داشته باشند انواع مختلف پاتوژن‌ها را در بدن از بین ببرند.

این گروه نشان دادند که چگونه کپسیدها روی سطح اهداف خود فرود آمده، نانوحفره روی آن‌ها ایجاد کرده و در نهایت باکتری را از بین می‌برند، دانشمندان معتقدند که این فناوری می‌تواند نویدبخش روش مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک باشد.

نتایج این پروژه در نشریه ACS Nano به چاپ رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->